Liderlik için mücadele edecekler

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası’nda bugün Danimarka temsilcisi Viborg ile liderlik maçına çıkacak.

HENTBOLHABER.NET – EHF KUPASI  C Grubu 5.maçında Kastamonu Belediyesi GSK, Danimarka temsilcisi Viborg HK ile liderlik için mücadele edecek.

Oynamış olduğu 4 müsabakada 3 galibiyet 1 mağlubiyet alan temsilcimiz, bugün kazanması halinde bir üst tura yükselmiş olacak. 

Viborg’u deplasmanda 26:28 mağlup eden temsilcimiz, bugün Saat:17.00’de Kastamonu Atatürk Spor Salonu’nda  galibiyet için mücadele edecek.

Kastamonu Belediyesi GSK Danimarka’da şov yaptı

Teknik Direktör Hakan Günal,  Avrupa’da elde edecekleri başarının Türkiye için önemli olduğunu söyledi.

“Takım olarak odaklandık”

Hem Avrupa’da hem de ligde yoğun bir tempo içerisinde olduklarını anlatan Günal, “Pazar günü Danimarka’nın Viborg ekibini ağırlayacağız. Takım olarak maça odaklanmış durumdayız. Danimarka’da ilk maçta aldığımız galibiyet çok önemliydi.” dedi.

Viborg maçına odaklandıklarını aktaran Hakan Günal, “Viborg karşısında alacağımız 2 puan, çıkmamızı garantileyecek ve yüzde 90 bizi grup lideri yapacak.” ifadelerini kullandı.

“Mutluluk yaşatmak istiyoruz”

Türkiye’ye ilkleri yaşattıklarını dile getiren Günal, “Yeni sistemde gruplara kalan ilk Türk takımıyız. Buradan çıktığımız taktirde gruplardan çıkan ilk Türk takımı olacağız. Umarım pazar günkü maçtan galip ayrılıp, Türkiye’ye yeni bir mutluluk yaşatırız.” diye konuştu.

Haber




Bakmadan Geçme