Maliye Milli Piyango’da yeni sezon yeni heyecan

Erkekler Süper Liginde yeni sezon transferleri tüm hızıyla devam ederken, Maliye Milli Piyango SK’da çalışmalar son sürat devam ediyor.

HENTBOLHABER.NET – Antrenör Bülent Tuncer ile devam etme kararı alan Maliye Milli Piyango Spor Kulübü, geçen sezon küme düşmekten son haftalarda kurtulurken, Türkiye Kupasında ise Dörtlü Final’de mücadele ettiler.

Önümüzdeki sezon bütçesinde artış gerçekleştiren Maliye Milli Piyango SK yönetimi, ellerinde ki iki değerli oyuncuları Alperen Pektaş ve Çoşkun Göktepe’yi kaybettiler. Alperen Pektaş Beykoz Belediyesi SK ile anlaşırken, Çoşkun Göktepe Ankaraspor’a imza attı.

Maliye Milli Piyango SK kaleci olarak Ankaraspor’dan İzzet ile anlaşırken, Taşova’dan genç kaleci Yasin ile de sözleşme imzalandı.

Taşova’dan Niyazi, Merzifon Belediyesi SK’dan Kemal Akdamar, Yozgat Bozokspor’dan Recep Kırdal ile anlaşan Maliye Milli Piyango SK, pivot mevkiinde Nilüfer Belediyesi SK’dan İbrahim Üçdağ ile anlaştı.

Kadrosunda yüzde yüz Türk oyuncular ile devam edecek olan Maliye Milli Piyango SK’da Antrenör Bülent Tuncer yapmış olduğu açıklamada, “Transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Kadromuzu bütçemize göre şekillendirmeye devam ediyoruz” dedi.

Maliye Mili Piyango’yu bu sezon ne bekliyor diye sorduğumuzda, ” Geçen sezon sıkıntılı günlerimiz oldu ancak atlattık. Türkiye Kupası’nda dörtlü finalde mücadele ettik. Güzel bir başarı idi. Bu sezon daha zorlu bir mücadele bizleri bekliyor. Tüm takımlar yatırım yaptı ve güçlü transferler yapıyorlar. Bizim takımımızın avantajı var. Yeni transferler bizim eksik yönlerimizi tamamlayacak. Daha bir arada oynayan bir ekibiz. Uyum sorunu yaşamayacağımızı düşünüyorum. Sistemsel olarak avantajlıyız. Bu artımız kullanarak lige iyi başlamak istiyoruz. Türkiye Kupasında da iyi mücadele ederek ilerlemek için en iyisini yapmaya çalışacağız” dedi.




Bakmadan Geçme