Mardin’de Metin Direkçi reçeteyi verdi

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde Mardin Büyükşehir Başakspor’un yeni teknik patronu Metin Direkçi, reçeteyi kulüp yönetimine verdi.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nin Covid-19 krizi sebebiyle tescil edilmesi ile birlikte ligi 6. sırada tamamlayan Mardin Büyükşehir Başakspor’da teknik patron değişmiş ve takımın başına Metin Direkçi getirilmişti.

Metin Direkçi yeni sezon öncesi kulüp yönetimi ile görüşerek transfer listesini yönetime verdi ve yönetim çalışmalarına başladı.

Mardin’de oyuncular Nargas Ahmadi, Najiba Ahmadi, Sevil Ay, Sevim Ay, Buse Matlı, Tamra Kostiç, Büşra Işıkhan, Seda Erdoğan ile yollar ayrılırken, Perihan Topaloğlu Acar, Serpil Abdioğlu, Marija Kaludjerovic ile sözleşme yenilendi.

Hanna Kozieva Mardin Büyükşehir Başakspor’da

Metin Direkçi’nin reçetesi ile transfer çalışmalarına devam eden Mardin Büyükşehir Başakspor, geçen sezon Yenimahalle Belediyespor forması giyen Hanna Kozieva ile de anlaşma sağladı.

Hanna Kozieva orta oyun kurucu pozisyonunda oynarken, geçen sezon Yenimahalle Belediyespor forması ile 47 gol attı. 

View this post on Instagram

Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin Covid-19 krizi sebebiyle tescil edilmesi ile birlikte ligi 6. sırada tamamlayan Mardin Büyükşehir Başakspor'da teknik patron değişmiş ve takımın başına Metin Direkçi getirilmişti. Metin Direkçi yeni sezon öncesi kulüp yönetimi ile görüşerek transfer listesini yönetime verdi ve yönetim çalışmalarına başladı. Mardin'de oyuncular Nargas Ahmadi, Najiba Ahmadi, Sevil Ay, Sevim Ay, Buse Matlı, Tamra Kostiç, Büşra Işıkhan, Seda Erdoğan ile yollar ayrılırken, Perihan Topaloğlu Acar, Serpil Abdioğlu, Marija Kaludjerovic ile sözleşme yenilendi. Hanna Kozieva Mardin Büyükşehir Başakspor'da Metin Direkçi'nin reçetesi ile transfer çalışmalarına devam eden Mardin Büyükşehir Başakspor, geçen sezon Yenimahalle Belediyespor forması giyen Hanna Kozieva ile de anlaşma sağladı. Hanna Kozieva orta oyun kurucu pozisyonunda oynarken, geçen sezon Yenimahalle Belediyespor forması ile 47 gol attı.

A post shared by HentbolHaber.Net (@hentbolhaber) on

 

 

Bakmadan Geçme