Mardin’in şampiyonları Kızıltepe Spor Lisesi

Mardin Kızıltepe Spor Lisesi hem kızlarda hem de erkekler il şampiyonu oldu.

Mardin´de Liseler arası  müsabakalarda Kızıltepe Spor Lisesi hem erkelerde hem de kızlarda il birincisi oldu. Spor Lisesi Müdürü  Mesut Kılıç bir gün ara ile hem erkeklerde hem de kazlarda il birincisi olan öğrencileri ve okulun beden eğitimi öğretmenlerine teşekkür etti.

Ömerli Mehmet Kavak Kız Hentbol takımını 22:8  skorla yenerek liseler arası hentbol müsabakasında birinci olan Kızıltepe Spor Lisesi Kız Hentbol takımı, Mardin´de yapılacak bölge müsabakalarında Mardin´i temsil edecek. Bölgede dereceye giren erkek ve kız takımları grup müsabakalarında Türkiye Şampiyonluğu için mücadele edecek.

Kızıltepe Spor Lisesi Müdürü Mesut Kılıç, hem kız hem de erkek hentbol takımları ile il birinciliği almanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Kızıltepe Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Mahmut Akdağ ve Hentbol İl Temsilcisi Murat Dur´a ve Spor Lisesi öğretmenlerine teşekkür eden Lise Müdürü Kılıç “ Kızıltepe Spor Lisesi öğrencileri, lisenin adına yakışan sonuçlar aldı. Bu konuda öğretmenlerimizin emeği var. 1947 Sağlık Spor öğrencilerimize alt yapasında şans verdiği için kulüp yönetimine teşekkür ediyorum. Hedefimiz bölge şampiyonluğudur. Grup müsabakalarında da takımlarımızın başarılı olacağına inanıyorum. Mardin’e  liseler arası Türkiye şampiyonluğu kupasını getirme hedefimiz vardır” Dedi.

Mardin´de liseler arası hentbol müsabakalarına 7 erkek ve 5 kız hentbol takımı katıldığı belirtildi.

Kaynak: Mardinsoz.com




Bakmadan Geçme