Martina Pavic: “Şampiyonluk yaşamak istiyorum”

Zağnosspor, Kastamonu Belediyespor'da forma giyen Hırvat pivot Martina Pavic'i transfer etti.

Türkiye’yi EHF Challenge Kupası’nda Avrupa’da temsil edecek olan Zağnosspor, Kastamonu Belediyespor’dan Hırvatistanlı tecrübeli pivot Martina Pavic’i kadrosuna kattı.

SELİM “HÜCUM SORUNUNU ÇÖZDÜK”

Hafta içerisinde Rus pivot Kristina Tarasova’yı transfer eden Zağnosspor, Pavic transferiyle hücum hattını iyice güçlendirdi. Flaş transferlerle adından sıkça bahsettiren Kırmızı-Mavi-Beyazlı kulüpte, başkan Haluk Selim Pavic transferiyle ilgili yaptığı açıklamada; “Türkiye Süper Ligi’ni bilen ve iyi tanıyan tecrübeli bir pivotu kadromuza kattık. Geçen sezona baktığımızda takımımız ligi en az gol yiyen takım olarak tamamladı ancak hücum hattında bazı sıkıntılarımız vardı. Bu sezon hücum hattındaki sıkıntıyı Pavic ve Tarasova ile aşacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

SİNOP’TA 9 GÜNLÜK KAMP

Takımın 31Temmuz Cumartesi günü yeni sezonun ilk kampını gerçekleştirmek üzere Sinop’a gideceğini de açıklayan Selim; “Takımımız Sinop’ta 9 günlük bir kamp dönemi geçirecek. Bu kamp süresince antrenörümüz Kıvanç Özcan’ın takımdaki eksik yönleri daha iyi görme fırsatı olacak. İhtiyaç olursa transfere veya transferlere devam edebiliriz. Hocamızın beğendiği bir iki isim var. Kamptaki duruma göre karar vereceğiz” şeklinde konuştu.

PAVİC “ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM”

Zağnosspor’a transferiyle ilgili konuşan Pavic, yakından tanıdığı ve takip ettiği bir takıma geldiğini belirterek; “Zağnosspor’a geldiğim için mutluyum. Geçen yıl Kastamonu Belediye ile Avrupa Kupaları’nda final oynadık. Bu yıl Zağnosspor ile şampiyonluk yaşamak istiyorum. Zağnos’un çok iyi bir kadrosu var. Yönetim ve teknik heyetin ilgi alakası da gerçekten harika. Umarım hem lig,hem Türkiye Kupası hem de Avrupa’da çok iyi bir sezon geçiririz” değerlendirmesinde bulundu.

Açıklamaların ardından Pavic, kulüp binasında düzenlenen imza töreninde kendisini Kırmızı-Mavi-Beyazlı renklere bağlayan 1 yıllık sözleşmeyi imzaladı. İmza töreninde Başkan Haluk Selim, yardımcısı Abdülaziz Baş, yöneticiler Sezgin Üstün ve Barış Sancak hazır bulundu.

“ZAĞNOSSPOR’A BOŞNAK RAKİP” adlı haberi okumak için tıklayınız…


//

Bakmadan Geçme