Mehmet Ali Binen: 'İstanbul deplasmanından puanla dönmek önemliydi”

Görele Belediyespor Başantrenörü Mehmet Ali Binen 'İstanbul deplasmanından puanla dönmek önemliydi. Şimdiki hedefimiz Yalıkavakspor maçını kazanmak.'

HENTBOLHABER.NET – Kadınlar Hentbol Süper Ligi’ndeki Giresun temsilcisi Görele Belediyespor’un Antrenörü Mehmet Ali Binen, Üsküdar Belediyespor deplasmanından 1 puanla döndükleri için buruk bir mutluluk yaşadıklarını söyledi.

Rakipleriyle çok zevkli, çekişmeli ve son derece heyecan dolu bir müsabaka oynadıklarını ifade eden Binen; “İstanbul deplasmanına kazanmak için gitmiştik. Ligin ilk haftasında güçlü Kastamonu Belediyespor karşısında oyuncularımızın ortaya koyduğu mücadeleci hentbolu, Üsküdar Belediyespor karşısında sürdürüp galip gelmek istiyorduk. Maçın başından sonuna kadar yine iyi mücadele ettik. Kazanabileceğimiz bir müsabakaydı ancak bazı ufak hatalarımız neticesinde rakibimizle berabere kaldık. Belki kazanamadık ama bu maçta kaybetmemekte önemliydi. Sonuçta evimize 1 puanla döndük. Deplasmanda alınan her puanı çok önemsiyoruz ve bu nedenle mutluyuz” dedi.

Şimdi Yalıkavakspor maçına odaklandıklarını kaydeden Binen; “Ligdeki 3. maçımızı bu hafta sonu sahamızda ligin güçlü ekiplerinden Yalıkavakspor ile oynayacağız. Yine çok zorlu bir müsabaka bizleri bekliyor. İstanbul dönüşü Yalıkavakspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladık. Takımımızın yükselen bir form grafiği var. Bu olumlu gidişatı Yalıkavakspor müsabakasında sürdürüp rakibimizi yenmek için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme