Mehmet Ali Çeliksoy: “Bizler bu tecrübeyi daha yeni kazanıyoruz”

Mardin Büyükşehir Başakspor’da Başantrenör Mehmet Ali Çeliksoy açıklamalarda bulundu.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nin ilk maçında Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü’ne konuk olan Mardin Büyükşehir Başakspor’un Başantrenörü Mehmet Ali Çeliksoy, ligin ilk maçı olduğu için istediklerini sahaya yansıtamadıklarını belirtti.

Çeliksoy, “Muratpaşa Belediyesi’ne karşı iyi mücadele etmek için salona çıktık. Yerleşik oyunda iyi oyun ortaya koyduk ancak müsabaka içerisinde sağ kanattan yakalamış olduğumuz pozisyonları gol ile değerlendiremeyince hızlı hücumları kalemizde gördük. Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü ve ligde yer alan takımlar maçı 60dk en iyi şekilde idare edebilecek tecrübeye sahipler. Bizler bu tecrübeyi daha yeni kazanıyoruz. Bizim bu yönümüzü geliştirmemiz gerekiyor. Ayrıca Muratpaşa’nın Avrupa Kupası maçları oldu biz ise sezonu geç açtığımız için birlikte oynamak konusunda sıkıntılarımız oldu. İlerleyen haftalarda daha iyi olacak ve mücadele edeceğiz” dedi.

Mardin Büyükşehir Başakspor ligin 2. haftasında 12 Ekim Cumartesi günü Artuklu Spor Salonunda, Rize Pazarspor’u ağırlayacak.

Bakmadan Geçme