Hentbol oynamayı unutursan!

Yazarımız Mehmet ihsan Doğan, Ankara Yenimahalle Belediyesi SK’nın Adana Şakipaşa Spor Kulübünü 29:20 yendiği maçı kaleme aldı.

Hentbol oynamayı unutursan!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Evet, hentbol oynamayı unutursan, hele bu hatayı Yenimahalle Belediyesi karşısında yaparsan cezayı yersin!

Yenimahalle Belediyesi-Adana Şakirpaşa arasındaki maçın özeti işte bu dostlar.

Adana ekibi, ilk 30 dakikada çok iyi değildi ama çok fena da değildi. Setler yaptılar. Isabelle’i geçebildikleri zaman goller attılar, Yenimahalle Belediyesi’ni rahat bırakmadılar falan. 

İlk 30 dakika 12:9 Ankara ekibinin üstünlüğü ile bitti. 

Ve ikinci 30 dakikada sahada bambaşka bir Adana takımı vardı. Hızlı oynayacağız sevdasıyla haldır, haldır koşuşturmalar, paldır, küldür top atmalar, dağlara, taşlara, ağaçlara, kuşlara şut atmalar. Sonuç: 40’ıncı dakikada skor 19:9 oluverdi! Kalan 20 dakikada Serdar Eler, istediği gibi götürdü maçı. Rahat, rahat oynattı takımını. Rakibinin farkı kapatmasına izin vermedi, sahadan 29:20 galip ayrıldı.

Maçın enlerine gelirsek. Yenimahalle’de skor yükünü sırtlayanlar altışar gol atan Olga Lauik ile Marina Tankaskaya oldu. Beyza Türkoğlu ile Yeliz Özel dörder, Maja Sokaç 3 gol attı. Sabiha Gündoğdu, Kateryna Chumak, Duygu Aydoğan Soysal ve Lenche Ilkova ise birer golle skora katkı yaptılar.

Adana Şakirpaşa’nın golcüleri anlaşılan 7 gol atan Liliana Andruchuk ile gol atan Viktoria Bomel. Hanna Kozaiveva 3, Nisa Taner 2, Sümeyye Golal ile Marija Kaluderoviç birer gol attılar.

Takımlarımızın yabancı takıntısına artık değinmeyeceğim. Ne desem, ne kadar yazsam boş. Herhalde onlar daha iyi biliyorlar bu işi.

Bakmadan Geçme