Mehmet Sepil: “Hentbol speküle edildi”

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, TV35’te katıldığı bir programda flaş açıklamalarda bulundu. Sepil’in Hentbol ile ilgili açıklamaları şöyle:

SONKALEİZMİR-Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, TV35’te katıldığı bir programda flaş açıklamalarda bulundu. Sepil, Göztepe’ye talipler olduğunu ve devir olabileceğini söyledi.

Bir çok konuda açıklamalarda bulunan Mehmet Sepil, Hentbol ile ilgili de flaş açıklamalarda bulundu.

HENTBOLU TARAFTAR YÖNETEBİLİR

Sepil, “Şu an Türkiye’de 3 İstanbul kulübü artı birkaç kulüp dışında en çok branşı olan biziz. En büyük hayalim Göztepe formasıyla bir sporcuyu olimpiyatlara göndermekti. 2-3 oyuncu vardı. Pandemi nedeniyle o hayalimiz de ertelendi. Okçulukta hızlı büyüyoruz. Yelken önemli branşıdır. Yelken için dernek kuruldu, biz denetliyoruz. Windsurf böyle yönetiliyor. Voleybol inanılmaz bir ekip geldi, onlar da öyle yönetiyor. Hentbol speküle edildi. Bir kulüp başkanı kendi branşına kızar mı? Olmaz böyle bir şey. Piksel piksel kurmuşuz. Hentbolu taraftarın oluşturduğu bir branş olmuş. Ben de gelir gelmez buna sahip çıkalım dedim. Sonra baktık ki ortada bir şey yok. Sıfır gelir. Gençlerle çocuklarla yürütelim dedik. Taraftar grupları tekrar piksel kampanyası yaptılar. Hentbolu devralmak istediklerini söylediler. Başarılı olmalarını istiyorum. Taraftar gruplarının yöneteceği bir hentbola doğru gidiyoruz” dedi.

Sepil’in bu açıklamaları son dakika olarak haber sitelerinde yer alırken, Mehmet Sepil yorulduğunu dile getirdi.

SEPİL’İN DİĞER SATIR BAŞLARI

http://www.sonkaleizmir.com/haber/Goztepe-Baskani-Sepil-den-flas-aciklamalar-YORGUNUM-BEZGINIM/81329

 

 

 

Bakmadan Geçme