MHK Başkanı Barbaros Yılmaz konuştu

Türkiye Hentbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Barbaros Yılmaz, ilk hafta müsabakalarının ardından açıklamalarda bulundu.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler ve Kadınlar Süper Ligi’nde ilk hafta tamamlandı. Merkez Hakem Kurulu Başkanı Barbaros Yılmaz, Covid-19 süreci ve ilk hafta ilgili olarak konuştu.

Yılmaz, “Bugün itibariyle 2020/21 sezonunun ilk hafta müsabakalarını tamamladık. İlk haftayı en iyi şekilde uzun bir aradan sonra tamamlayan hakem ve gözlemcilerimize teşekkür ederim. Covid-19 pandemisi sebebiyle hakemlerimizin ve gözlemcilerimizin durumlarını en yakın bir şekilde takip ediyoruz.  Müsabakalarda görev alan tüm hakemlerimizin ve gözlemcilerimizin test sonuçları sevindirici idi. Pozitif bir sonuç ile karşılaşmadık. Bakanlığımızın ve federasyonumuzun yönlendirmeleri ile en iyi şekilde hakemlerimizin sağlığını takip ediyor ve gerekli tedbirleri alıyoruz. Bundan sonra ki süreçte aynı şekilde süreci yönetmeye devam edeceğiz. İnşallah hep beraber eski günlerimize döneriz. Sağlık dolu bir sezon olsun” dedi.

Bakmadan Geçme