Milli Takımımız form tutuyor

A Milli erkek takımımızın İstanbul’daki kamp çalışmaları devam ediyor.

HENTBOLHABER.NET – Geçen hafta kamp çalışmalarına başlayan Milli Takımımız, 6-10 Haziran 2018 tarihleri arasında İtalya’nın Chieti kentinde düzenlenecek olan “Adriyatik Kupası” hazırlık turnuvasına katılacak.

Turnuva öncesi oyuncularının durumunu ve moral, motivasyonu arttırmak için çalışma yaptıklarını belirten İlker Şentürk, ilk başta önemli olan Milli Ruhu içimizde hissetmek. Bunun için çalışmalarımıza başladık ve devam ediyoruz” dedi.

Haber

Hentbolhaber.Net’e açıklamalarına devam eden Şentürk, “İyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Akdeniz Oyunları’nda iyi bir derece hedefliyoruz. Artık Milli Takımlarımız üzerinde ki grubun zayıf halkası gibi ifadeleri görmek istemiyoruz ve bunun için çaba harcıyoruz.  Şu an için oyuncularımın fiziksel durumu iyi. Performanslarının üzerine koymaya çalışıyoruz. Bu nedenle İtalya’da verimli geçeceğine inandığımız hazırlık turnuvasında mücadele edeceğiz. Tüm oyuncularımızı turnuvada oynatarak, son durumlarını görmek istiyoruz. Ardından Akdeniz Oyunları için hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Hedefimiz Akdeniz Oyunlarında daha önceki dereceden daha iyisini elde etmek. Bunun için çalışıyoruz. Ülkemizi, bayrağımızı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz.”

ADRİYATİK KUPASI
Milli Takımımız 6-10 Haziran 2018 tarihleri arasında İtalya’nın Chieti kentinde düzenlenecek olan “Adriyatik Kupası” hazırlık turnuvasında mücadele edecek. Millilerimiz Ukrayna, Letonya ve İtalya ile mücadele edecek. 

7 Haziran Perşembe [Chieti]
18:45 | Ukrayna – Letonya 
21:00 | İtalya – Türkiye

8 Haziran Cuma [Chieti]
18:45 | Letonya – Türkiye 
21:00 | İtalya – Ukrayna

9 Haziran Cumartesi [Città Sant’Angelo]

17:30 | Türkiye – Ukrayna 
19:45 | İtalya – Letonya

Tüm müsabakalar www.pallamano.tv ve www.facebook.com/pallamanotv adreslerinden canlı olarak yayınlanacak.

Bakmadan Geçme