Mizuno Süper Gençler Ligi MVP ödülleri dağıtıldı

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Erkekler Süper Gençler Ligi Mizuno MVP Ödülleri sahiplerini buldu.

HENTBOLHABER.NET – Sporun ve Sporcunun ayakkabı ve giyim markası Mizuno, Türk hentbolcularına menajerlik ve reklam anlaşmaları ile farklılık yaratan United Management, Türk Hentbolunun Avrupa’da kabul gören haber ajansı Hentbolhaber.Net’in ortak girişimi ve Türkiye Hentbol Federasyonu’nun destekleri ile Erkekler Süper Gençler Liginin en değerli MVP oyuncuları seçildi.

Haber
Mizuno Süper Gençler Ligi en değerli oyuncusu Karşıyaka Belediyesi SK’dan Emre Engin

Süper Gençler Liginde görev yapan antrenörlerin, Hentbolhaber.Net editörlerinin ve United Management tarafından aday gösterilen sporcular arasından seçilen 3 genç yıldız genel oylamaya sunuldu.

Yapılan oylama sonucunda hentbol severlerden en fazla oyun alan Karşıyaka Belediyesi SK sporcusu Emre Engin, 2018-19 sezonu Mizuno Erkekler Süper Gençler Ligi’nin en değerli MVP oyuncusu oldu.

Haber
Mizuno Süper Gençler Ligi en değerli oyuncu oylamasında 2. seçilen Maliye Piyango SK’dan Yaşar Erdem Ateş

Maliye Piyango SK’dan Yaşar Erdem Ateş, en değerli 2. Oyuncu olurken, Beşiktaş Mogaz’dan Gökay Bilim, en değerli 3. Oyuncu oldu. Emre Engin’e ödülünü THF Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan vekili Ali Karamık, Yaşar Erdem Ateş’e ödülünü THF Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Arslan, Gökay Bilim’e ise ödülünü THF Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Hançer verdi.

Haber
Mizuno Süper Gençler Ligi en değerli oyuncu oylamasında 3. seçilen Beşiktaş Mogaz’dan Gökay Bilim

Bakmadan Geçme