Mudanya Belediye Dinç Spor galibiyeti kutluyor

Kadınlar 2.Ligi B Grubunda mücadele eden Mudanya Belediyesi Dinç Spor Kulübü, zor bir deplasmanı geride bırakırken, liderliğin hesaplarını yapıyor.

HENTBOLHABER.NET –Deplasmanda Polatlı Belediyesi SK’ya konuk olan Mudanya Belediyesi Dinç SK, dolu tribünler önünde oynanan müsabakanın ilk yarısında oyuna ağırlığını koyarak 16-11 önde kapadı.

İkinci yarıda da etkili olan ve aradaki farkın kapanmasına engel olan Mudanya Belediyesi Dinç SK’da Kaleci Büşra Yüce, maça damgasını vurarak karşı karşıya birçok pozisyonda kalesini gole kapadı. Mudanya Belediyesi Dinç Spor maçın sonunda da  24-27 galip ayrılmasını bildi.

İlk hedef liderlik

Kadınlar 2.Lig B Grubunda ilk başta liderliği hedefleyen Mudanya Belediyesi Dinç Spor Kulübü’nde hentbol şube sorumlusu Servet Usta, “Kızlarımıza güveniyoruz. Tam destekle arkalarındayız”dedi.

Mudanya Belediye Başkanı Sayın Hayri Türkyılmaz, “Mudanya’da spora her zaman tam destek veriyoruz. Kızlarımız en iyisini yapacaklardır. Bizler kızlarımıza güveniyoruz. Mudanya’mıza yakışır bir şekilde bizlerı temsil edeceklerdir. Tüm ekibi tebrik ederim” dedi.




Bakmadan Geçme