Müfit Arın: “Başarı ekip işi”

Hentbolda 9. kez üst üste şampiyon olan Beşiktaş Mogaz’ın antrenörü Müfit Arın, Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programında Emrah Karalinç ve İlker Koç'a açıklamalarda bulundu.

Ajansspor’da yer alan habere göre;

Öne çıkan değerlendirmeler şu şekilde:

“Ekip çalışması ile başarılar geldi”

 “Ekip olmak çok önemli. Yönetimden teknik kadrosuna takım uyumu ve ahenk hedefe bağlı bir şey. Hep ekip olarak hareket ettik. Her sene nerede eksik varsa o pozizyonlara yönelik hedefleri olan bir Beşiktaş vardı. Güzel bir ekip çalışması sonucu da arka arkaya başarılar geldi.”

“Her zaman hedefimiz…”

“Hedeflerimiz arasında şampiyonluktan sonra da namağlup bitirmek var. Onun için son 4 maçı kazanıp elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz. Hentbolda sürekli değişen değil istikarı koruyan bir ekip var. Camiada bize destek oluyorlar. Bizi yalnız bırakmayan bir camia var. Bu camiaya da hak ettiğini vermek isteyen bir ekip var. Her şeyin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Beşiktaş’ın Avrupa’da da ismini ve markasını oluşturduk. Özel turnuvalardan teklif alan Şampiyonlar Ligi’nde 3 oldu. Kısmet olursa da seneye 4. senemiz. Takımı hep bir bulunduğundan üzeri çıkartmak istiyoruz. Bütçe artması ve yabancı kalitesi artması beraberinde çok farklı bir Beşiktaş oluşturacak. Sonuçta liglerin kalitesi ve ekonomoik faklılıklar avantaj sağlıyor. Türk spor basını da daha çok hentbola destek vermeli. Sponsor olarak da desteklenmek gerekiyor. Her zaman hedefimiz bulunduğumuzdan bir ileri gitmek.”

Bakmadan Geçme