Müfit Arın: Beşiktaş Mogaz her zaman “ileri ve yukarı”

Velux EHF Şampiyonlar Ligi D Grubu son maçından galip ayrılan Beşiktaş Mogaz Baş Antrenörü Müfit Arın, maç sonrası açıklamalarda bulundu.

HENTBOLHABER.NET – Beşiktaş Mogaz Baş Antrenörü Müfit Arın, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nde sezonun 10. ve Beşiktaş için son maçının ardından basına açıklamalarda bulundu

Müfit Arın, Şampiyonlar Ligindeki rakipleriyle Türk liginin ekonomilerinin çok farklı olduğuna vurgu yaparak, oyuncu potansiyeli ve kaliteye değindi. Arın; “C ve D gruplarına baktığımız vakit denk gibi görünüyor ama bu ülkeler hentbol kültürü olan ülkeler. Bütçeler diğer gruplara göre düşük görünse de yaşam standartları bizlerden çok daha iyi” dedi.

Beşiktaş tarihinin en başarılı antrenörü olan Arın;  “Beşiktaş’taki antrenörlük hayatımda hep bir hedef koydum. Bu hedef Türk hentbolunu mümkün olduğu kadar ileriye götürmek, rol model olmak. Ama bu tek başımıza başaracağımız bir şey değil. Elde ettiğimiz başarıların duyurulması, basında yeteri kadar yer alması, takımın taraftarlarca izlenmesi çok önemli” ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligindeki zoırlu süreçte oyuncularının bir an olsun yılmadığını kaydeden Müfit Arın; “Oyuncularım her zaman daha ileri gitmeye, gelişmeye çalıştı. Elimizden gelen bütün gayreti gösterdiğimizi düşünüyorum” dedi.

Arın, Dinamo Bükreş’e karşı 29:27 kazandıkları maç içinse şöyle konuştu: “Son 10 dakikaya kadar kafa kafaya oynayan bir Beşiktaş vardı. Kazandığımız için mutluyum. Bu üst düzey takımları Türk sporseverlere izlettirebilmek, bu ligde yer almak bana göre başarıdır. Beşiktaş her zaman üzerine koyarak ilerleyen bir Beşiktaş. İnşallah hak ettiği yere getiririz diye düşünüyorum”




Bakmadan Geçme