Muharrem Kaşıtoğlu: “Takımımız ile gurur duyuyoruz”

Erkekler 1.Liginde mücadele eden Beykoz Belediyesi SK, hafta sonunda oynanan ve galibiyetleri ile neticelenen Eskişehir Anadolu Üniversitesi SK maçının neşesi hakim.

Eskişehir deplasmanında Anadolu Üniversitesi GSK’yı 26-37 mağlup eden Beykoz Belediyesi Spor Kulübünde Tenik Sorumlular İsmai Tarakçı ve Akın Yenigün ve Kulüp Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu açıklamalarda bulundu.

Yeşil-Mavili ekibin Teknik Sorumluları İsmai Tarakçı ve Akın Yenigün yaptıkları ortak açıklamada, ” Eskişehir deplasmanında ilk yarı boyunca oyuna konsantre olamadık. Rakibimiz de oldukça dirençli idi. İkinci yarı ile birlikte oyuncularımız gerçek hüviyetlerine dönünce üst, üste bulduğumuz goller ile müsabakadan 11 sayılık fark ile 37-26 galip ayrıldık. Bir maçımız eksik ve İzmir Büyükşehir Belediyespor ile oynanacak erteleme maçını da kazanıp zirvedeki heyecana ortak olma düşüncesindeyiz ” diye konuştular.

“TAKIMIMIZ İLE GURUR DUYUYORUZ”
Beykoz Belediyespor Kulüp Başkanı ve Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu ise yapmış olduğu değerlendirmede, ” Hentbol Takımımız ile gurur duyuyoruz. Bu sene kurduğumuz kadro ile Süper Ligi hedeflediğimizi herkes bilmekte. Uzun lig maratonunda çok zorlu maçlara da çıkıyor olacağız. Ancak ben takımıma ve Antrenörlerimize çok güveniyorum. Her an maçın gidişatını değiştirecek isimler kadromuzda fazlası ile var ” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme