Mülayim Yalçın 2.ciliği Değerlendirdi

Genç Bayanlarda Türkiye ikincisi olan ve bir çok altyapı kategorilerinde de adından söz ettiren İstanbul Eminyet Gücüspor kulübü antrenörü Mülayim Yalçın açıklamalarda bulundu.

Yalçın her kategoride Türkiye’de üst sıralarda olduklarını belirterek, "İstanbul Emniyet Sporgücü, İstanbul’da Hentbol’un en önemli altyapı kulüplerinden biri olarak, Türkiye 2.cisi ekibimi ,oyuncularımı tebrik ediyorum."dedi.

"Şampiyonada fikstür çekimi gibi bazı sıkıntıların yaşanmasına rağmen, güzel maçlara sahne oldu. Son yıllarda Türk Hentbolunde düşüş olduğunu hep beraber biliyoruz. Gençlerimizin daha fazla mücadeleci turnuvalarda olmalarını sağlar isek kaliteyi arttırmak adına önemli işler yapmış oluruz. Ekibim başarılı bir şekilde mücadelesini sergiledi. Şampiyon olmak isterdik ama olmadı. Amaç Türk Hentbolunun geleceği olan yıldızlarımızı üst yapılara kazandırabilmek. Ayrıca Süper Ligde Gençler Ligine katılımın zorunlu olduğu gibi Türkiye Faaliyetlerinde, Yıldızlar – Gençler kategorileri Şampiyonalarına takımların katılımını zorunlu kılar isek, Türk Hentboluna katkısı olabileceğini düşünüyorum.

Herşeyi ile güzel bir mücadele içerisinde mücadele eden tüm oyuncuları ve takımları tebrik ederim."dedi.

Bakmadan Geçme