Muratpaşa Belediyesi gençlerine güveniyor

Muratpaşa Belediyesi genç hentbolcularına güveniyor.

HENTBOLHABER.NET – Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Kadın hentbolunda Türkiye’nin geleceği Muratpaşa olacak” dedi, Paşanın Melekleri  U17 Milli Takımın 4 önemli oyuncusuyla sözleşme imzaladı.

Yeni sezon hazırlıklarını Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda devam eden Muratpaşa Belediyespor, Türk hentbolunun geleceğinde söz sahibi olacak 4 önemli oyuncunun transferini gerçekleştirdi.

U17 Milli Takımın başarılı oyuncuları, 18 yaşındaki sol oyun kurucu Eda Nur Kılıç,  Süper Lig’in en genç oyuncularından 16 yaşındaki kaleci Öznur Özdemir, 2 yıl önce Süper Lig’de forma giymeye başlayan 17 yaşındaki sol kanat oyuncusu Beyzanur Türkyılmaz ve 18 yaşındaki oyun kurucu Ayşenur Solmaz, Paşanın Melekleriyle sözleşme imzaladı.

Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımı 2 yıl önce Başkan Uysal’ın “Büyük bütçelere değil insan kaynağına ve spor kültürüne dayalı” şeklinde özetlediği anlayış içinde yeniden yapılanma sürecine girdi. Bu sürecin sonunda Paşanın Melekleri geçen yıl şampiyonluk ipini göğüsledi. Kendi kurallarıyla yoluna devam eden Paşanın Melekleri, 14 yabancı oyuncuya kadar izin verilen Süper Lig’de daha önce 3 olarak uyguladığı yabancı oyuncu sayısını bu yıl 1’e düşürdü.

Bakmadan Geçme