Muratpaşa Bld. ile Team Tvis Holstebro maçında göze çarpanlar

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası'nda yarı finale yükselen ilk Türk takımı olan Muratpaşa Belediyespor'da Danimarka ekibi Team Tvis Holstebro karşısında alınan mağlubiyet moralleri bozarken, Muratpaşa Belediyespor’un maç öncesi ve maç sırasında ki organizasyonları Muratpaşa’nın Avrupa’lı olduğunu ortaya koydu.

Antalya’dan karşılaşmayı izlemek üzere Isparta’ya gelen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, maç öncesi Danimarka ekibinin oyuncuları ve teknik heyeti ile karşılaşmanın hakemlerine Isparta’nın simgesi gül ile çeşitli hediyeler verdi. Karşılaşmayı tribünden izleyen Başkan Ümit Uysal, hakemlerin bitiş düdüğünün ardından Türk hentbol tarihine geçen Muratpaşa Belediyespor’lu oyuncuları ayakta alkışladı. Başkan Ümit Uysal, “Kızlarımız yarı finale yükselerek Türk hentbol tarihine geçtiler. Elde edilen başarıda oldukça büyük” dedi.

 Haber

Dans gösterisi büyüledi
Muratpaşa Belediyespor ile Danimarka’nın Team Tvis Holstebro ekipleri arasında oynanan karşılaşmanın devre arasında Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencilerinin dans gösterisi göz doldurdu. Muratpaşa Belediyespor’un bu organizasyonu yıllardır Türk Hentbolunda yapılması gerekenleri gösteriyordu. Çünkü ortaya konulan şovlar tribünde yer alan seyircilerin keyif dolu anlar yaşamalarına sebeb oldu.

Haber

Ayrıca müsabaka öncesi ve boyunca maskotlar salona görev yaparken, seyircilerin ilgisini çekmeyi başardı.

 Muratpaşa Belediyespor’un EHF Kupası Yarı Final Maçı için organizasyonları ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın ilgi alakası, Muratpaşa Belediyespor’un gelecekte daha büyük organizasyonlara ev sahipliği yapacağının göstergesi idi.

Bakmadan Geçme