Birol Ünsal: “Hedefimiz her gün bir önceki günden daha iyi olmak”

Hentbol Kadınlar Süper Kupa Finali’nde Kastamonu Belediyesi GSK’ya iki sayfa farkla mağlup olan Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü’nün ortaya koyduğu performans alkış aldı.

HENTBOLHABER.NET – Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü, Kadınlar Süper Kupa Finalinde Kastamonu Belediyesi GSK’ya iki sayı farkla mağlup olmasına rağmen ortaya koyduğu performans alkış aldı.

Genç oyuncuların ortaya koyduğu performans Kastamonu Belediyesi’nin tecrübeli isimlerine sıkıntı yarattı. Müsabaka sonrası Muratpaşa Belediyesi SK Başantrenörü Birol Ünsal yapmış olduğu açıklamada: “Kupayı kazanamadığımız için üzgünüz. Yeterince iyi mücadele ettik ama kritik anlardaki basit hatalarımızın kurbanı olduk. 2. yarıdaki konsantrasyon eksikliğimiz maçı kaybetmemizde çok etkili oldu. Bu eksiklerimizi gidermek için çalışacağız. Kastamonu Belediye GSK’yı tebrik ediyorum. Sezonun devamına dair hedefimiz, her gün bir önceki günden daha iyi olmak. Kazanan hentbol oldu diye düşünüyorum. İnanıyorum ki izleyenlere keyifli bir maç izlettik”

Bakmadan Geçme