Muratpaşa’da Önce Antreman Sonra Yemek

İspanya Lig lideri Balonmana Bera Bera ile Pazar günü deplasmanda karşılaşacak olan Muratpaşa Belediyespor, karşılaşma hazırlıklarına günde çift antrenmanla devam ediyor.

İlk maç İspanya’da
Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası’nda Pazar günü deplasmanda İspanya Ligi lideri Balonmana Bera Bera ile karşılaşacak olan Muratpaşa Belediyespor, hazırlıklarına günde çift antrenmanla devam ediyor. Belçika ekibi Femine Vise’yi eleyerek ilk 16’ya kalan Paşa’nın melekleri, güçlü rakipleri Balonmana Bera Bera’dan avantajlı skorla dönmeyi hedefliyor. Muratpaşa Belediyespor, kupanın rövanş maçını 14 Şubat’ta Antalya’da oynayacak.

Ünsal:”Önümüzde 120 dakika var”
Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, İspanya Ligi lideri Balonmana Bera Bera’nın güçlü bir ekip olduğunu belirterek, “Rakibimizin kadrosunda İspanya A Milli formasını giyen dört oyuncu bulunuyor. Geçtiğimiz yıl Avrupa Şampiyonası’nda final oynayan bir ülke. Önümüzde 120 dakika oynayacağımız iki maç var. İki maçta daha fazla gol atan ekip olmak istiyoruz. Hedefimiz pazar günü İspanya’dan avantajlı bir skorla Antalya’ya dönmektir” diye konuştu.

Moral Yemeğinde Bir Araya Geldiler
Akşam yapılan idmanın ardından Paşanın Melekleri, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Hentbol Şube Sorumlusu Özgür Karagöz, Muratpaşa Yönetim Kurulu ve Antrenör Birol Ünsal ile birlikte yemek yediler.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal moral yemeğinde yaptığı konuşmada sporculara başarılar diledi.
UYSAL: ” Takımımızın başarıları bizi ve şehrimizi mutlu etmektedir. Takımımzın gücüne ve avantajlı bir skorla Türkiye’ye döneceğine inancımız tamdır. Teknik heyet ve tüm oyuncularımıza başarılar dilerim. ” dedi.

Haber

Haber

 

Bakmadan Geçme