Namık Dalgakıran: “Basit hatalar yaptık”

Hentbol Erkekler Türkiye Kupası’nda yarı finale yükselen İzmir Büyükşehir Belediyespor’da Başantrenör Namık Dalgakıran, Hentbolhaber.Net’e açıklamalarda bulundu.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Türkiye Kupası’nda yarı finale yükselen son ekip İzmir Büyükşehir Belediyespor oldu.

İzmir’de oynanan ilk müsabakayı 27-26 kazanan İzmir Büyükşehir, deplasmanda 30-29 yenilmesine rağmen tur atladı. Deplasmanda daha fazla gol attığı için tur atlayan İzmir Büyükşehir’de yarı final sevinci hakim.

Başantrenör Namık Dalgakıran, “Beykoz Belediyespor gerçekten ligin en zorlu ekibi. Şampiyonluk yarışı içinde olan ve pes etmeyen bir takım. Maçın son anlarında elimizde olan Tur’u basit hatalar ile kaybetmek üzereydik. Açıkçası son 4 saniye kala molada oyuncularımıza ne yapmalarını gerektiğini ve gol atacaklarına inancımı söyledim. İyi bir hücum taktiği uyguladık ve Orhan’ın golü yarı finali getirdi. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Mutluyuz. İzmir Büyükşehir’e kupayı getirmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Beykoz Belediyespor – İzmir Büyükşehir Belediyespor: 30-29

Bakmadan Geçme