Niğdespor'da Mutluluk Hakim

Hentbola son yıllarda yaptığı önemli yatırımların karşılığını bu yıl Süper Lig'e yükselerek alan 51 Niğdespor'un Kulüp Başkanı İdris Turgut, 'Niğdeliler'e verdiğimiz sözü tutmanın gururunu yaşıyoruz' dedi.

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nin yeni takımı 51 Niğdespor’un Kulüp Başkanı İdris Turgut, Türkiye Hentbol Lig’lerinde yapılan başarılı mücadelenin karşılığı olarak, önce 1 Lig (B), sonra 1 Lig (A) Klasmanı ve ardından Süper Lig’de mücadele etme hakkı kazandıklarını söyledi.

HaberGeçtiğimiz sezon başarılı bir mücadele çıkardıklarını belirten Turgut, 51 Niğdespor  Hentbol Takımı’nın kabuğunu kırarak, Niğde tarihinde bir ilki başardığını belirtti. Turgut, Niğde’de ilk kez bir spor takımının Süper Lig’de mücadele etme hakkına sahip olduğunu ifade etti.

Bu mücadeleyi, takımı destekleyen, sporu seven binlerce Niğdeli ile birlikte verdiklerini açıklayan 51 Niğdespor Kulüp Başkanı İdris Turgut, "51 Niğdespor olarak, bu mücadeleye başlarken Niğde’ye, Niğdelilere bir söz vermiştik. Herkesin gönüllerinde olan, ama bazılarının hayal bile edemeyeceği bir sözdü bu. ‘Niğde’ye bir Süper Lig takımı hediye etmek istiyoruz’ demiştik. Şimdi bu sözümüzü yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu mücadele belki sporu bilmeyen, bizim Niğde için yaptığımız mücadeleyi idrak edemeyenler için belki bir hayaldi. Biz onlarında hayallerini böylece gerçekleştirmiş olduk." Dedi.

“SPOR GÖNÜL İŞİDİR”

Haber
Başkan Turgut, bu mücadelede takıma inanan, onu yalnız bırakmayan tüm Niğdelilere ve taraftarlara teşekkür ederek; "Bu başarı, bu gurur, 51 Niğdespor’u ve bizleri gönüllerine koyan tüm Niğdelilerin olmuştur. Spor bir gönül işidir. Biz yıllardır, hem futbolda, hem de hentbolda bu işi gönülden yaptık. Niğde için yıllardır verdiğimiz bu mücadelede şimdi haklı bir gurur yaşıyoruz. Bu gurur hepimizin gururudur. Yapılan mücadelede bizleri destekleyen binlerce taraftarımıza, Niğdelilere, gönül dostlarımıza teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

“BÜYÜK TAKIMLAR NİĞDE’YE GELECEK”

51 Niğdespor’un Süper Lig’e çıkması nedeniyle, Niğde’ye Beşiktaş ve Trabzonspor gibi Türk sporuna yön veren büyük takımların geleceğini belirten 51 Niğdespor Kulüp Başkanı İdris Turgut, "Niğde bu sezon spor adına bir başka atmosferin içerisine girecek. Takımız Niğde’mizi tüm ülkemizde ve yurt dışında tanıtacak. Bu tanıtım para ile pul ile yapılabilecek bir tanıtım değildir. Biz birçok konuda çevre illerden geri kalmış olan Niğde’nin bunu hak ettiğine inanıyoruz. Etrafımıza baktığımızda Niğde’nin 10 katı büyük olan illerin bile Süper Lig’de takımı yokken, Niğde’mizin, Niğdelilerin artık süper ligde bir takımı var. Bundan gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber

Bakmadan Geçme