Nilüfer Belediyespor transfer çalışmalarına başladı

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde 2020-21 sezonunda güçlü olmak ve Avrupa Kupası vizesini almak isteyen Nilüfer Belediyespor transfer çalışmalarına başladı.

HENTBOLHABER.NET – Covid-19 krizi sebebiyle Play-Off oynanmadan tescil edilen 19/20 sezonunu 5.sırada tamamlayan, 16 yıldır Bursa’nın lokomotifi olan Nilüfer Belediyespor, iç transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Nilüfer Belediyespor, orta oyun kurucular Ramazan Mutlu, sol kanat Furkan Özcan, sağ oyun kurucu Ömür Pehlivan ile sol oyun kurucu Gürkan Soğukpınar’ın sözleşmelerini uzattı.

Mavi yeşil beyazlı ekip, alt yapısından yetişen ve 20 kez Türkiye Hentbol Milli Takımı’nın formasını terleten 30 yaşındaki tecrübeli orta oyun kurucu Mustafa Coşkun’u da 1 yıllığına renklerine bağladı. 

View this post on Instagram

HENTBOLHABER.NET – Covid-19 krizi sebebiyle Play-Off oynanmadan tescil edilen 19/20 sezonunu 5.sırada tamamlayan, 16 yıldır Bursa’nın lokomotifi olan Nilüfer Belediyespor, iç transfer çalışmalarını sürdürüyor. Nilüfer Belediyespor, orta oyun kurucular Ramazan Mutlu ve Furkan Özcan, sağ oyun kurucu Ömür Pehlivan ile sol oyun kurucu Gürkan Soğukpınar’ın sözleşmelerini uzattı. Mavi yeşil beyazlı ekip, alt yapısından yetişen ve 20 kez Türkiye Hentbol Milli Takımı’nın formasını terleten 30 yaşındaki tecrübeli orta oyun kurucu Mustafa Coşkun’u da 1 yıllığına renklerine bağladı. #hentbol #Hentbolhaber #handball #HentbolGüzeldir #YÜZYÜZEHENTBOL #HentbolPaylaştıkçaGüzeldir #THFSüperLigi #thf #millitakim #Türkiye #Bursa #Nilüfer

A post shared by HentbolHaber.Net (@hentbolhaber) on

 

 

Bakmadan Geçme