Norveçliler rekor peşinde, peki biz?

VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nin başlamasına sayılı haftalar kala, takımların marketing çalışmaları son sürat devam ediyor.

CEMAL GÖRKEM ERİM/ HENTBOLHABER.NET – Velux EHF Şampiyonlar Ligi’nde A Grubu’nda mücadele edecek Norveç temsilcisi Elverum Handball, 28 Eylül Cumartesi günü 3. haftada ağırlayacağı PSG için özel bir hazırlık yapıyor.

Şehre 80 km uzaklıktaki Lillehammer kasabasındaki 11.500 kapasiteli Hakons Halla salonunda Fransız devini ağırlayacak olan Elverum Handball’un pazarlama menajeri Kalle Bjørkman, bu organizasyon için şimdiden çok heyecanlı.

Bjørkman, “Sander Sagosen ve Mikkel Hansen gibi Norveç’in yakından tanıdığı yıldızları burada ağırlamak bizim için çok heyecan verici” diyerek düşüncelerini aktardı. Elverum’a Lillehammer’dan daha yakın bir konumda bulunan Hamar kasabasındaki 7.500 kapasiteli CC Amfi’nin neden tercih edilmediği konusunda ise Elverum Handball yöneticisi Mads Frederiksen; “Tamamen kapasiteyle alakalı bir durum. Bu deneyimi bölgemizden daha fazla insanla paylaşmak ve EHF’ye Elverum’un Şampiyonlar Ligi’nde gelecek sezonlarda da yer almayı hak ettiğini göstermek istiyoruz” dedi.

Norveç’in Lillehammer kasabasında bulunan Hakons Hall’un ev sahibi olduğu organizasyonlarda rekor katılım 1999 Kadınlar Hentbol Dünya Kupası finaliydi ve kapalı gişeyle 11.500 seyirciyi ağırlamıştı. 28 Eylül 2019 tarihindeki Elverum Handball – PSG Şampiyonlar Ligi karşılaşmasıyla bu rekorun egale edilmesi bekleniyor.

Rekor seyirci sayısı ile Norveç’in kulüp takımları düzeyinde ki en fazla seyirci sayısına ulaşılmış olacak.

Son olarak akıllara şu soruda geliyor; Norveçliler rekor peşinde, peki biz?

 

 

Bakmadan Geçme