Okan Halay : “Aynı azim ve aynı mücadeleyi göstermeliyiz”

Süper Ligin 25.haftasında en önemli deplasman galibiyetine imza atan Antalyaspor’da keyifler yerinde.

Altsıralarda sıkıntılı günler geçiren Antalyaspor, mutlak puan alması gerektiği Bursa deplasmanından altın puanlar ile döndü.

Bursa Nilüfer Belediyespor karşısında skorla galip gelen Antalyaspor’da Teknik Direktör Okan Halay açıklamalarda bulundu:

“Maç öncesinde yapılan ve Bursa Nilüfer Belediyespor’un bu güzel organizasyonları sporcuları daha fazla motive ediyor. Bu sebeble kendilerine teşekkür ediyorum.

Türkiye Hentbol süper liginde en az gol yiyen ikinci ve savunma kurgusunda agresif olmayı tercih eden bir takıma karşı oynayacağımızın bilinciyle maça başladık. Bursa Nilüfer Belediyesi takımının agresif savunmasına, bizde aynı şekilde cevap verebilirsek maça ortak olacağımızın inancından hareket ederek , ilk yarıda küçük hatalar sonucunda devreyi yenik kapadık.

Takımımızın gösterdiği dirençli savunma etkileri oyuncularımızın hücum performansına da yansıyınca, bir anda 3 sayılık bir fark yakaladık.Fakat o sırada yapılan değişme hatası sonucunda eksik kalan takımımız, bunu iyi değerlendirebilecek bir takım karşısında 5-0 lık seri sonucu 2 sayı farklı mağlup duruma düştü.

Maçın son on dakikasında psikolojik dayanıklılığını yüksek tutan, da az hata yapanın maçı kazanacağı periyodu kalecimizinde katkısı ile kendi lehimize çevirmeyi bildik. Bizim adımıza çok önemli bir iki puanı hanemize yazdırdık”

Rakip Ankara İl Özel İdare
“Bu hafta sonu oynayacağımız Ankara İl Özel İdaresi Spor Kulübü müsabakasından da aynı azim, istek ve motivasyonla oynar, Antalyaspor taraftarının desteğini de arkamıza alırsak, bu maçtan da galip ayrılacağımızı düşünüyorum” dedi.

Bakmadan Geçme