Okan Halay: bir puan bizim için oldukça önemli idi

Antalyaspor ile deplasmanda berabere kalan Adıyaman Belediyesi Spor Kulübü’nde Antrenör Okan Halay açıklamalarda bulundu.

HENTBOLHABER.NET – Antalyaspor ile  26:26 berabere kalan Adıyaman Belediyesi Spor Kulübünde Okan Halay,  ligde Avrupa hedefi koyan Antalyaspor’a karşı deplasmanda son 5 saniyede yedikleri golle berabere kalmanın, galibiyeti kaçırmak açısından üzüntü yarattığını dile getirdi.

Halay devam eden açıklamalarında, “Galiyeti kaçıran sporcularımın yüzünde gördüğüm inanç ve kararlılık ileri ki maçlar için  hedeflerimizden sapmadan, azimle yürüdüğümüzün göstergesi olmuştur. Maçın başından sonuna kadar geri adım atmayarak  mücadeleden kopmayan, oyun sergileme anlayışı zaten bizim takımımızın karakterini oluşturuyor. Kaldı ki başından beri  takım olarak önemsediğimiz  en önemli değerlerden  biri de her durumda ve her koşulda  canla başla tüm varlığını ortaya koyarak mücadele  etme inancı idi.  Müsabakanın son  dakikalarında   her iki takımda da kazanma isteği karşılıklı sert müdahalelerin yaşanmasına neden oldu. Karşılaşmanın son 30 saniyesine bir sayı önde girdik. Ancak, son saniyelerde verilen pasif oyun kararı  sonrasında, Antalyaspor’un hızlı hücum sonucu attığı gol ile karşılaşma berabere tamamlandı. Her ne kadar galibiyete bu kadar yakınken karşılaşma berabere bitmiş ise de ligde iddiaalı Antalyaspor’dan deplasmanda aldığımız 1 puan bizim için oldukça önemliydi” dedi.

Bakmadan Geçme