Okan Halay “Çok Zorluklarla Buralara Geldik”

Süper Ligin 15.Hafta müsabakasında Büyükşehir Belediye Ankaraspor’a mağlup olan Maliye Milli Piyango’da atrenör Okan Halay açıklamalarda bulundu.

Okan Halay, Ligin ikinci yarısının ilk iki maçında çok büyük mücadele örneği göstermelerine rağmen sadece 1 puan aldıkları için inanılmaz bir üzüntü içerisinde olduklarını belirti ve ekledi :

"Özellikle B.B.Ankaraspor maçında, takımımızın  eksik kadromuza rağmen gösterdiği özveri ve savaşma ruhunu takdir etmemek haksızlık olur. Maçı domine  eden tempoyu belirleyen takım görüntüsünü ilk yarıda tam anlamıyla  gösterdik. Fakat ikinci yarının sonlarına doğru yaptığımız yanlış tercihler maçı kaybetmemize neden oldu. Kadro derinliğimizin olmaması , bizim her maçı yüksek tempoda oynamamız bizi zor durumda bırakmasına rağmen, ligin sonuna kadar geri adım atmayacağımızın bilinmesini isteriz. Takımızın birbirinden kopmaması gencinden tecrübelisine tek vücut halinde hareket etmesi en büyük avantajımız olarak değerlendiriyoruz. Çok zorluklarla buralara geldik.  İzmir B.B maçı ile yeni bir ivme kazanıp, tekrar play-off yarışının içinde kendimizi üst sıralara taşıma gayreti içerisinde olacağız."dedi.

Bakmadan Geçme