Okan Halay: İlk galibiyet inancımızın eseri

Adıyaman Belediyesi Spor Kulübü farklı galibiyetin mutluluğunu yaşıyor.

HENTBOLHABER.NET – Adıyaman Belediyesi Spor Salonu’nda  oynanan müsabakada Maliye Piyango SK’yı ağırlayan Adıyaman Belediyesi,  ilk yarıyı 15:5 üstün tamamladı. Ev sahibi ekip maçın ikinci yarısında da üstünlüğünü sürdürerek maçı 30:17 tamamladı.

Maç sonrasında Adıyaman Belediye SK sporcuları taraftarlar ile birlikte sevinç gösterisinde bulundu.

Adıyaman Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Okan Halay, “İlk defa Süper Lig’de oynuyoruz. Adıyaman Belediyesi’nin Süper Lig’de yer almasında katkıları olan ve isimleri unutulmayacak iki kardeşimiz Ahmet Öztürk (19) ve Ebu Sadık Ünlü’ye(21) Allah Rahmet Eylesin diyorum. Onların katkıları takımımızı bu noktaya getirdi” dedi.

Sözlerine devam eden Okan Halay, “Ligde ilk maçımızda galibiyet elde etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ligin ilk maçında ilk galibiyetimizi taraftarımızın da desteğiyle, inancımızla aldık. Bundan sonra inşallah rakiplerimizi elimizden geldiğince, kendi seyirci ve saha avantajımızı kullanarak zorlayacağız. Özellikle otoritelerin ‘bu sene küme düşmeye oynar’ diye sözleri var. Biz bu sene küme düşmeyeceğiz. Küme düşmemek için elimizden geleni yapacağız. Taraftarımızla iyi bir şekilde bütünleşip kümede kalacağız. Rakibimiz güçlüydü. Türkiye Kupasında rakibimize 5 sayı ile yenilmiştik. Bugün rakibimiz bize karşı rahat gelmiş olabilir. Öncelikli hedefimiz ligde kalmak” dedi.

KAYNAK: IHA 




Bakmadan Geçme