Okan Halay: Maç oynadıkça daha çok ritim bulacağız

Hentbol Kadınlar Süper Ligi 3.haftasında Yalıkavak Spor Kulübü’nü 22-32 mağlup eden Kastamonu Belediyesi GSK’da Başantrenör Okan Halay, değerlendirmelerde bulundu.

CEMAL GÖRKEM ERİM / HENTBOLHABER.NET – Deplasmanda Yalıkavak Spor Kulübünü 22-32 mağlup eden Kastamonu Belediyesi GSK ligde üçte üç yaptı.

Yoluna kayıpsız devam eden Kastamonu Belediyesi GSK’da başantrenör Okan Halay yapmış olduğu açıklamada, maç oynadıkça daha çok ritim bulacaklarını dile getirdi.

Okan Halay devam eden açıklamalarında, “Maalesef her maça favori olarak çıkmanın psikolojik olarak bazı sıkıntılarını yaşasak da takımımız maç oynadıkça daha çok ritim bulacağı inancını taşıyorum. Bize karşı her rakip favori takıma karşı daha iyi oyun ve skor elde etme çabasını taşıyor. Bu da çok normal. Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü tecrübeli oyuncularla gençlerin harmanlandığı çok tehlikeli bir takım. İlk yarıda oyun disiplini dışı tercihlerimiz ve hücumda pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarı istediğimiz skoru elde edemedik. İkinci yarı daha iyi konsantre olup hücumda ritim bulunca savunmayı çok daha iyi yaptık ve skoru rahatlıkla kendi lehimize çevirdik. Her iki takımı da mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Kastamonu Belediyesi GSK gelecek hafta Görele Belediyesi Spor Kulübü’nü konuk edecek.

Bakmadan Geçme