Okan Halay: “Rakibimizi tanımıyorduk”

Trabzon Akçaabat Tütünspor’u kendi evinde 34-25 yenmeyi başaran Antalyaspor’da Teknik Direktör Okan Halay, değerlendirmelerde bulundu.

HENTBOLHABER.NET – Halay yapmış olduğu açıklamada rakipleri Akçaabat Tütünspor’u ligin yeni ekibi oldukları için tanımadıklarını belirterek, “Rakibimizin her zamanki Karadeniz ruhunu yansıtacağını, mücadeleyi bırakmayacağını, bizi sonuna kadar sıkıştırmak için gayret göstereceğini tahmin ediyorduk”dedi.

Halay, “Bizim için her rakip özel ve kıymetli. Hiç bir rakibi küçümsemeyi ya da gözümüzde büyütmeyi düşünmüyoruz. Rakiplerimizin hepsine saygı duyuyor ve kazanmak için gayret gösteriyoruz.

Maçlarda skorlar çok önemlidir. Maç kazanmanın yolu duygu ve karakterle ilgilidir. Bizim takımımızda bir ahenk ve işine saygı duyan bir gurup dinamiği var. Eksikliklerimiz hala var.Zaman zaman oyuncu yapısından kaynaklanan da problemlerimiz var. Fakat birlik olduğumuzda maçı kendi kontrolünde tuttuğumuzda, disiplinli oynadığımızda her rakibe karşı kullanabileceğimiz özelliklerimiz de var.

Bu maçta ilk yarıda savunma dengemizin tam yerinde olmaması maçı erken kopartma şansımızı elimizden aldı. İkinci yarı daha dirençli bir savunma ve hücum organizasyonları yapınca maç bizim adımıza daha rahat geçti ve galibiyet geldi. Oyuncularıma gösterdikleri performanstan dolayı teşekkür ediyorum”dedi.

Bakmadan Geçme