Okan Halay: Sonuca gidecek enerjiyi yaratamadık

Antalyaspor Antrenörü Okan Halay, mağlubiyetle ayrıldıkları BŞB Ankaraspor deplasmanı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

HENTBOLHABER.NET / FULYA ÖKTEM – Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Erkekler Süper Ligi 19. Haftasında Büyükşehir Belediye Ankara Spor Kulübü’ne konuk olan Antalyaspor, evine puansız döndü.

THF Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada İzmir bölgesinden Fırat Beyde – Hasan Kaygusuz hakem ikilisi görev yaptı. Müsabakanın gözlemcisi ise Ankara bölgesinden İzzet Karabulut idi.

Maçtan önce Antalyaspor yönetimi sporculara galibiyet primi verileceğini açıkladı.

ANTALYASPOR’DA GALİBİYET DOPİNGİ

 

“FAIR PLAY GOLÜ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”
Antalyaspor Antrenörü Okan Halay’a maç ile ilgili değerlendirmelerini sorduk. Halay, Hentbolhaber.Net’e yaptığı açıklamaya BŞB Ankaraspor’a teşekkür ederek başladı: “Öncelikle Türkiye Kupası maçındaki Fair Play golünü lig maçında nezaketle telafi eden BŞB Ankaraspor takımına göstermiş oldukları davranıştan dolayı teşekkür ediyorum.”

Oldukça zorlu bir maç oynandığını belirten Okan Halay; “Süper Lig’de çok uzun zamandır birbirleriyle oynama süresi ve becerisi yüksek bir ekiple karşılaştık. Oyunun kontrolünü elimizde tutup, savunmada dirençli olup, hızlı hücumlarla gol bulma hedefini ilk yarıda çoğunlukla gerçekleştirmemize rağmen 2 dakika cezaları devreyi mağlup bitirmemize neden oldu” dedi.

 

“MAÇIN YARISINI EKSİK OYNADIK”
Karşılaşmanın ikinci yarısı ile ilgili olarak; “İkinci yarının başında mücadele coşkumuzun yüksek olması maçı hemen dengelememizi sağladı” diyen Okay Halay; çözüme ulaşmak adına bu azme yüksek tempoyu ekleyemediklerini kaydetti. Okan Halay; “Oyuna tekrar ortak olduğumuz dakikalarda skor üretme konusunda rakibimiz bizden daha iyiydi. Fakat bir maçın yarısına yakın bölümünü eksik oynadığımız düşünülürse çok kötü bir performans gösterdiğimiz söylenemez” dedi.

 

“SONUCA GİDECEK ENERJİYİ YARATAMADIK”
Antalyaspor Antrenörü Okan Halay, sözlerine şöyle son verdi: “Oyunun bütününe baktığımızda kesinlikle mağlubiyeti hak edecek bir oyun sergilemedik. Oyuncularım kazanmak adına ellerinden gelen gayreti gösterdiler fakat sonuca gidecek enerjiyi yaratamadık.”

Bakmadan Geçme