Okan Halay: Takım kimyasını oluşturmaya çalışacağız

Erkekler Süper Ligi’nin yeni ekibi Adıyaman Belediyesi Spor Kulübünün aynı zamanda yeni antrenörü Okan Halay, Hentbolhaber.Net’e konuştu.

HENTBOLHABER.NET – Geçen hafta içinde sözleşmeye imza atan ve birçok transferin gerçekleşmesini sağlayan Okan Halay, “Adıyaman Belediyesi hentbol takımı olarak bu sezon ilk defa süper ligde yer almanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.

Halay devam eden açıklamalarında, “Takımımızı oluştururken kulübümüzün beklenti ve hedeflerini sporcularımıza açık ve anlaşılır bir biçimde ortaya koyarak belirledik. 24 Temmuz’da sezonu açıp hazırlık devresinde fizik olarak istenilen düzeye gelebilmek için kuvvet dayanıklılık ve direnç gelişimi sağlayan çalışmalarla beraber takım kimyasını oluşturmaya çalışacağız. Hentbol adına standartları daha üst seviyelere taşıyan bir takım görüntüsü çizerek, takıma kalıcı bir konsept yerleştirmeyi planlıyoruz. Yeni bir takım olmanın zorluklarını bilmekle beraber zamanla ve çalışma disipliniyle sezon içerisinde yol kat edeceğimiz inancındayız. Biz beraber hareket etme eğilimindeyiz. Sporcuların performanslarını en üst noktaya taşımak yönetim teknik kadro ve sporcuların biz diyebilmesinden geçtiği kanaatindeyiz. İyi bir takım oluşturmak toprağı ekmek gibidir. Bunun için gerekli şartları hazırlar, yapılması gerekenleri uygular ve hedefe doğru gidersiniz. Hedef herkes tarafından benimsenir herkes üzerine düşen görevi yaparsa, başarı perçinleşecek ve mutlu bir takım görüntüsü ortaya çıkacaktır. Bunu yapabilmek güzel akıllı disiplinli bir takım olabilmek için vargücümüzle çalışacağız” dedi.

Bakmadan Geçme