Okan Halay’dan şok açıklamalar

Bursa Nilüfer Belediyesi SK’ya 23:25 mağlup olan Antalyaspor’da antrenör Okan Halay’dan, çarpıcı açıklamalar geldi.

HENTBOLHABER.NET – Antalya 10.000 kişilik spor salonunda oynanan müsabakada Antalyaspor hızlı başladı ve ilk dakikalarda 8:1’lik seri yakaladı. Ardından toparlanan Nilüfer Belediyesi SK aradaki farkın kapanmasını sağladı. Ancak Antalyaspor’un ortaya koyduğu mücadeleye Nilüfer Belediyesi SK skor anlamında cevap veremedi ve ilk yarı 9:13 ev sahibi Antalyaspor’un üstünlüğü ve mükemmel oyunu ile geçildi.

İkinci yarı bambaşka bir Nilüfer Belediyesi SK salonda yer aldı. İkinci yarının başında 0:6’lık bir seri yakalayan Bursa temsilcisi, rakibine nefes aldırmayan, kaleyi göstermeyen Antalyaspor’un oyun düzenini bozdu ve istediği sonucu muhteşem bir galibiyet ile elde etti.

Antalyaspor Antrenörü Okan Halay Hentbolhaber.Net’e yapmış olduğu  açıklamada ise “Aptalca bir mağlubiyet” dedi.

Halay devam eden açıklamalarında, “İkinci yarının başında kelimenin tam anlamıyla aptalca bir oyun ortaya koyarak Nilüfer Belediyesi’nin ekmeğine yağ sürdük. İlk yarı ile ikinci yarı arasında gündüz ve gece kadar fark olması izleyenler kadar beni de şaşırttı. Bize hiç yakışmayan bir ikinci yarı oynadık ve mağlup olduk. Bu mağlubiyeti anlamak, kabullenmek benim açımdan mümkün değil. Her türlü değişikliği yapmamıza rağmen, çözüm yolları aramamıza rağmen hücumda agresif savunmaya karşı gol pozisyonlarını cömertçe harcayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kendi evimizde böyle bir mağlubiyet aldığımız için üzgünüm” dedi.

 




Bakmadan Geçme