Olaylı maçın ardından Taşova ve MYK cephesi konuştu

Foto: Tasovahaber.Net
Erkekler Süper Ligi 25.hafta maçında Amasya’da beraberlik çıktı.

HENTBOLHABER.NET – Erkekler Süper Liginin 25. hafta maçında Taşova Hentbol’un konuğu MYK Hentbol’du.

23 Nisan 2017 Pazar günü saat 13:00’de oynanan maç,  Taşova Hentbol’un ligde kalması için büyük önem arz ediyordu. Maçın başından sonuna kadar mücadele stresli geçti. Her iki takımda hücumlardan eli boş dönerken, daha az hata yapan MYK hentbol ilk yarıyı 11:13 önde. İkinci yarı karşılıklı goller ile geçerken, son saniyede 7metre atışı kullanan MYK Hentbol golü atamadı ve maç 23:23 berabere bitti.

TARAFTAR SAHAYA ATLADI

Müsabaka içerisinde hakemin yönetimine tepki gösteren taraftarlar, kötü tezahüratları sebebiyle maçın hakemlerinin iki kez anons yaptırmasına sebep oldular. Müsabaka sonunda da sahaya giren taraftarlar müsabaka gözlemcisine ve hakemlerine saldırmaya kalktılar. Araya güvenlik görevlileri girerken, hakemler salondan polis eskortu ile çıktılar.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Taşova YIBO Hentbol SK ve MYK Hentbol cephesi şunları söyledi:

Haber

Muhammet Bakır,  hafta başından itibaren maça stres altında hazırlandıklarını söyledi.

Puan olarak kritik bir yerde bulunmalarının streslerini artırdığını dile getiren Bakır, ‘Stresi yüksek maçlarda oyun disiplininden kopmadan oynamak ve yakaladığımız pozisyonları golle sonuçlandırmak en güzeli. Bu maçta bir puan aldık diye düşünüyorum. Çünkü son saniyede rakibin kaçırdığı yedi metre atışı var. Bu gol olsa sahadan mağlup ayrılabilirdik. Kalecimiz bugün bize bir puanı aldı.’ diye konuştu.

Savunmada iyi olduklarını ama hücumda bireysel hatalardan dolayı kaçan pozisyonları bulunduğunu anlatan Bakır, ‘Bu stresli maçlarda herkes altından kalkamayabiliyor. Berabere kalmak mağlup olmaktan iyidir.’ ifadesini kullandı.

Haber

MYK Hentbol antrenörü Aydemir Arslantürk geçen hafta da stresli bir maç oynadıklarını ve kazandıklarını belirterek, şunları kaydetti:

‘Buraya da galibiyet için gelmiştik. Elimizden gelen mücadeleyi verdik. Maçta her iki takım da iyi savunma yaptı ve her iki takım da hücumda sıkıntı yaşadı. Maç başa baş geçti. Son saniyede kaçırdığımız yedi metre atışı var. O gol olsa istediğimiz sonucu almış olacaktık. Her iki takımı da mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Galip gelmek istiyorduk ama maalesef olmadı.’

 




Bakmadan Geçme