Orhan İlerisoy: “Mütevazi bir okul takımıyız”

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nin yeni ekibi Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Başkent Akademir Spor Kulübü’nde Başantrenör Orhan İlerisoy, açıklamalarda bulundu.

CEMAL GÖRKEM ERİM / HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde ilk maçına çıkacak olan Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Başkent Akademir Spor Kulübü, Beşiktaş Aygaz’ı konuk edecek.

Cumartesi günü Saat:15.00’de THF Spor Salonu’nda Beşiktaş Aygaz ile karşılacak Ankara temsilcisinde Başantrenör Orhan İlerisoy, Hentbolhaber.Net’ten Cemal Görkem Erim’e değerlendirmelerde bulundu:

İlerisoy, “Pandemi sürecinde önceliğimiz her zaman olduğu gibi sağlık tabi ki. Mütevazi bir okul takımıyız. Kendi dar imkanlarımızla sezona hazırlanmaya çalıştık. Genç bir kadromuz var. Okulumuzu olabildiğince iyi temsil etmek ve hentbola renk katmak istiyoruz. İlk 3 hafta zirve adayı takımlarla oynamak bizim için bence avantaj. Çocukların kendilerini test edeceği üst düzey bir sınav olarak görüyorum. Hedef maçlarımız dördüncü haftadan itibaren başlıyor. Bütün takımlara sağlıklı, sakatlıksız bir sezon diliyorum” dedi.

 

Bakmadan Geçme