Osman Kalyoncu: “Hentbol severleri maçımıza bekliyoruz”

Kadınlar Süper Ligi ekiplerinden Kastamonu Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Osman Kalyoncu, Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü ile karşılaşacağı maçın öncesinde Hentbolhaber.Net’e konuştu.

MELİS AVCI / HENTBOLHABER.NET – Osman Kalyoncu “Maç için iyi bir şekilde hazırlandık. Son yaptığımız antrenmanlarda özellikle savunmanın üstünde durduk. Muratpaşa Belediyesi gerek Türkiye’deki başarıları gerek yurt dışındaki başarılarıyla iyi bir takım. Rakibimizin gücünü bilerek aynı ciddiyetle maça çıkacağız. Bu müsabakadan beklentimiz tabi ki galip ayrılmak. Galip gelmek bizim  2. devreye avantajlı girmemez açısından çok önemli olacak. 2. devre bizim için hem Challange Kupası maçları hem Türkiye maçları açısından çok yoğun geçecek. Bu maçlarda iyi sonuçlar almak istiyoruz. Yarın son antrenmanımızı yapıp pazar günü maçımıza çıkacağız. Tüm Kastamonu’daki hentbol severleri maçımıza bekliyoruz. Seyir zevki yüksek bir maç istiyoruz” dedi.

Kastamonu Belediyesi SK, 8 Kasım Pazar Günü Muratpaşa Belediyesi SK ile Saat:17.00 Atatürk Spor Salonunda karşı karşıya gelecek.




Bakmadan Geçme