Özbekistan, Kosova, Türkiye ve KKTC özel turnuvada yer alacak

KKTC Hentbol Federasyonu, yıllar sonra uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

KKTC Hentbol Federasyonu yıllar sonra Cumhuriyet Kupası adı altında, Kıbrıs’ta uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Pazartesi günü başlayacak turnuvada KKTC, Türkiye, Kosova ve Özbekistan U18 milli takımları mücadele edecek.

Hentbolda sezonun ilk milli takım düzeyindeki organizasyonu 18 yaş altı takımlarına yönelik düzenleniyor. KKTC Hentbol Federasyonu Cumhuriyet Kupası adıyla uluslararası bir turnuva gerçekleştiriyor. Atatürk Spor Salonu ve YDÜ’ye ait RA25 Spor Salonu’nda gerçekleşecek turnuvada 4 takım mücadele edecek.

Yıllar sonra ilk kez

Uzun yıllar sonra kuzey Kıbrıs türk Cumhuriyeti’nde ilk kez gerçekleştirilecek olan uluslararası düzeydeki Hentbol Cumhuriyet Kupası’nda U18 erkek milli takımları yer alacak.

İlk maçların 21 Ekim Pazartesi günü gerçekleşeceği turnuvada KKTC U18 Hentbol Erkek Milli Takımının yanında, Türkiye, Kosova ve Özbekistan U18 erkek milli takımları mücadele edecek.

KKTC – Türkiye maçı BRT 2’de

Turnuvanın ilk günü olan 21 Ekim Pazartesi akşamı açılış maçında KKTC – Türkiye karşılaşması oynanacak. Bu önemli karşılaşma saat 18.00’den itibaren BRT 2’den naklen yayınlanacak.

Bakmadan Geçme