Paşa’nın Meleklerine gençlik aşısı

Muratpaşa Belediyesi SK’nın gençleri Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı makamında ziyaret ettiler.

Altyapıdan Muratpaşa Belediyesi SK’nın A takımına yükselen Kübra Katar, Buse Ayaz, İrem Köseler, Hatice Gören ve Fetane Uzunlar, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı makamında ziyaret ettiler.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bu sezon altyapıdan Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü A takımına çıkan Kübra Katar, Buse Ayaz, İrem Köseler, Hatice Gören, Fetane Uzunlar ve Hentbol Şube Sorumlusu Özgür Karagöz’ü konuk etti. 23-30 Temmuz tarihleri arasında Isparta’da yapılacak olan kamp çalışmalarına katılacak olan beş oyuncuyla sohbet eden Başkan Ümit Uysal, altyapıya daha çok önem vereceklerini ve daha fazla gencin A takıma yükselmesini sağlayacaklarını söyledi.

UYSAL: “ALT YAPIYI ÖNEMSİYORUZ”
Altyapının iyi olmaması halinde A takımın sürekli transfer yaparak başarılı olamayacağını ifade eden Başkan Ümit Uysal, “Altyapıdan gelen gençlerle, tecrübeli ablalarının kaynaştığı bir takım oluşturulmalı. Kulüp yönetimimiz ile altyapıdan daha fazla oyuncunun A takıma yükselmesi için görüşmeler yapıyoruz. Takımımız her sezon ligin üst sıralarında mücadele ederken, altyapıya da önem veriyor. A takıma yükselen kızlarımıza spor hayatlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme