Pavel Papaj: “Fazlasıyla değişken bir durumun içerisindeyiz”

Koronavirüs, Dünya'nın dört bir yanını etkisi altına alırken, Milli oyuncumuz Doruk Pehlivan'ın formasını giydiği Polonya'nın PGE Vive Kielce takımı, konuyla ilgili bir resmi açıklamada bulundu.

CEMAL GÖRKEM ERİM / HENTBOLHABER.NET – Koronavirüs, Dünya’nın dört bir yanını etkisi altına alırken spor müsabakaları da bu olaydan nasibini alıyor. Milli oyuncumuz Doruk Pehlivan’ın formasını giydiği Polonya’nın PGE Vive Kielce takımı, konuyla ilgili bir resmi açıklamada bulundu.

Papaj:”Polonya hükümetinin ülkedeki büyük organizasyonlar konusunda yakın zamandaki iptal kararları herkesin malumu. Kulüp olarak bu kısıtlamalara uyuyoruz ve Hala Legionow’da oynanacak maçlar taraftarlara kapalı oynanacak.

Bu kararı vermek elbette kolay değil. Belli oranda bizi aşan bir durum söz konusu. Fakat aynı zamanda oyuncularımızın ve taraftarlarımızın sağlığı konusunda dikkatli olmak istiyoruz.

Bu kapsamda geleceğe dair de planlarımız var. Celje’de oynayacağımız mücadele üzerine düşünüyoruz. Slovenya’daki karşılaşmanın da seyirciye kapalı olacağını biliyoruz.

Şu sıralar ulaşım konusu gündemimizde. Ljubljana’ya uçakla gitmeyi planlıyorduk fakat şu anda Celje’ye direkt otobüs yolculuğuna(854 km) çıkmamız olası.

Fazlasıyla değişken bir durumun içerisindeyiz. Her gün farklı haberler alıyoruz. Olayların nasıl gelişeceğini hep beraber göreceğiz. Bizim de kulüp olarak sorumluluk almamız gerekiyor.”

Bakmadan Geçme