Pazarspor’da İlk İki İmza Tamamlandı

Yeni sezon için Ağustos ayından itibaren hazırlıklara başlayacak olan Pazarspor Bayan Hentbol takımı ilk transferini Büşra Karabıyıkoğlu ile gerçekleştirir iken, ikinci transferinde imzayı eski sporcusu Kübra Terzi’ye attırdı.

Geçen yıl Van Gençlikspor takımının formasını giyen 1991 doğumlu Büşra Karabıyıkoğlu, Pazarspor Bayan Hentbol takımı ile bir yıllık anlaşma imzaladı. Büşra, bu yıl Pazarspor’u şampiyon yapmak için tüm güçleri ileçalışacaklarını dile getirdi.

Hentbol takımının kurulduğu ilk yıl kaleyi koruyan başarılı filebekçisi Kübra Terzi yeniden yuvaya dönerek anlaşma imzaladı. KübraTerzi,” bir yıl aradan sonra yeniden Pazarspor forması giyeceğim içinçok mutluyum. İnşallah bu yıl şampiyon olarak süper lige çıkacağız”dedi.

Pazarspor Kulübü 2. Başkanı ve Genel Sekreter Doğan İnce,”Bayanhentbol takımımızın kadrosunu da oluşturmaya başladık. Büşra’nın ardındaKübra’yı da kadromuza kattık. Transferlerimiz aralıksız devam edecek.Yine güçlü bir kadro kurarak zirveye oynamayı hedefliyoruz” dedi.

Haber

Bakmadan Geçme