Polatlı Belediyesi SK tempo kazandı

Kadınlar Süper Ligi’nde Polatlı Belediyesi Spor Kulübü çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

HENTBOLHABER.NET – Geçen hafta sezona merhaba diyerek açan Polatlı Belediyesi SK, günde çift idmanla çalışmalarını sürdürüyor. Yeni Antrenörleri Kıvanç Özcan önderliğinde çalışmalarına devam eden oyuncular ve teknik heyet,  Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ile bir araya geldiler. 

Gayet samimi ve sıcak ortamda gerçekleşen görüşmede Yıldızkaya, Kulüp Yönetimi ve Teknik heyetten takımın yeni sezon hazırlıkları ve çalışmaları ile ilgili bilgi aldıktan sonra forma giyecek oyuncularla tanıştı.

Haber

Mürsel Yıldızkaya, spora verdiği desteğin karşılığını aldıklarını belirtti. Yıldızkaya devam eden açıklamalarında,  “Özellikle hentbol branşında şu an Türkiye’nin en üst liginde yer alıyoruz. Bundan sonraki hedefimiz Avrupa kupalarında yer almak. Yeni sezonda hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Kulüp Başkanı İsa Şengül yapmış olduğu açıklamada ise, “Geçen sezon Polatlıya getirilen kupanın ardından yeni sezon çalışmalarına aralık vermeden başladık. İlk iş olarak teknik kadronun başına Kıvanç Özcan’ı getirdik. Teknik ekibin istekleri doğrultusunda transfer görüşmelerinin yapılarak iyi bir kadro oluşturduk ve başarılı olacağımıza da inanıyorum” dedi.

Antrenör Kıvanç Özcan yapmış olduğu açıklamada ise, “Çalışmalara başladık. Tempomuzu arttırmaya devam edeceğiz. Ligin ilk haftalarında istediğimiz mücadeleyi ortaya koymak için çok çalışmalıyız. Hedefimiz varsa bu hedefe ulaşmak içinde oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum. İnşallah güzel bir sezon olacak” dedi.

Bakmadan Geçme