Rainbow Start Verdi

Hentbol Erkekler 1.Ligi Ekibi Rainbow Spor Kulübü, 2013 – 2014 Sezonunu Açtı.

Fikstür’ün ve Türkiye Kupası kuralarının çekilmesi ile birlikte Hentbol 1. Ligi’ne ‘Merhaba’ diyen takım, sezonun ilk çalışmasını yaptı. Kulüp Antrenörü Yücel Şimşek yönetiminde süren antrenmanlar Spor İl Müdürlüğü Atletizm Pisti,Atatürk Spor Salonu, Erciyes ve Kadir Has Fitnes Salonu’nda devam etti. Antrenör Yücel Şimşek antreman ve kampların çok başarılı geçtiğini ağırlık çalışması yaptıktan sonra salonda antremanların devam edeceğini söyledi. 

Sporcularının çalışmasından son derece memnun olduklarını söyleyen Şimşek, tüm oyuncuların Türkiye Kupası’nda oynayacakları Trabzon Akcabat Tütün Spor müsabakasına kadar hazır olacaklarını söyledi. Şimşek, yeni kurulan bir kulüp olduklarını, transferlerin tamamlanması ile birlikte uyum sorununu çalışarak aşacaklarını da sözlerine ekledi. 

Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Akbeyaz da yaptığı açıklamada, yaklaşık 6 ay önce kulübün temellerini attıklarını, bu süreç içerisinde de çok yol aldıklarını ifade etti. Antrenör ve oyuncuları ile kulübü sıfırdan kurduklarını Hentbol 1. Ligi’nde mücadele edeceklerini söyleyen Akbeyaz, iki yabancı oyuncu Hırvat Vanja Babler ve Bosna -Hersekli Sasa Puljizovic ile sözleşme imzalayacaklarını, hedeflerinin ise Süper Lig olduğunu söyledi. Başkan Fatih Mehmet Akbeyaz, iki yabancı oyuncu ile daha görüştüklerini, bu görüşmelerin sonucunda en az bir yabancı oyuncuyu daha kadrolarına katacaklarını bildirdi. 

 

Haber

Rainbow Spor Kulübü Oyuncu Kadrosu ise, Mümin Demirci, Eyüp Güler, M. Uğurcan Küçük, Vanja Babler, Sasa Puljizoviç, Erdal Karaoğlan, Osman Yıldırım, Ömer Kendir, Atilla Ay, Hüseyin Altınkol, Fatih Mehmet Yücel, Mustafa Aslar ve Malik Yıldırım’dan oluşuyor. 
 
Kaynak : Kayseri Haber Ajansları

Bakmadan Geçme