Şahin: Hentbol anlayışımızı sahaya yansıttık

Erkekler Süper Liginde ikinci galibiyetini elde eden Yozgat Bozok Spor’da büyük sevinç yaşanıyor.

HENTBOLHABER.NET – Erkekler Süper Ligi 2. hafta mücadelesinde Yozgat Bozok Spor, Maliye Milli Piyango’yu 21:24 mağlup etti. Ankara THF spor salonunda oynanan mücadelenin ilk yarısını Yozgat ekibi 9:13 önde kapattı.

İlk defa Süper Ligde mücadele eden Yozgat Bozok Spor’un Antrenörü Rıfat Şahin, Ankara ekibi karşısında elde edilen galibiyetten dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

Şahin; “İlk hafta evimizde aldığımız galibiyetin ardından rehavete kapılmadık ve bütün hafta Piyango maçına çok iyi hazırlandık. Müsabaka sırasında oyuncularım müthiş bir disiplinle ve özveriyle, hafta içi çalıştığımız bütün taktiksel varyasyonları neredeyse eksiksiz olarak uyguladı. Özellikle savunmada gösterdikleri müthiş dayanışma ve özveri takdire şayandı. Tabii kalecimiz Alexander’ın katkısını da es geçemeyeceğim. Kalecimizi olağanüstü performansından dolayı tebrik ediyorum. Son olarak tüm oyuncularımı yürekten tebrik ediyorum ve bizimle birlikte olan yöneticilerimize ve taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum” dedi.

Bakmadan Geçme