Şampiyonlar Ligi kupalarını nasıl buldunuz?

EHF Şampiyonlar Ligi yeni sistemi, yeni web sitesi ve sosyal medya kampanyaları ile gündeme oturmuşken, sizler yeni şampiyonluk kupasını nasıl buldunuz?

FIRAT BEYDE / HENTBOLHABER.NET –  10 kg ağırlığında ki yeni şampiyonlar ligi kupaları kadınlarda mayıs ayında, erkeklerde haziran ayında sahibini bulacak.

Dünyanın en önemli hentbol organizasyonu Erkekler ve Kadınlarda yeni formatı ile spor severleri büyüleyecek. Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Pazarlama Departmanı yeni sistemde oynanacak olan şampiyonlar ligi için 12 ülkeden çeşitli tasarım firmaları ile görüştü ve kupa tasarımlarını aldı.

Yapılan çalışmalar ve sunumlar sonrasında İspanyol tasarım ajansının yeni tasarım kupaları beğeni aldı ve tercih edildi. 80 cm yüksekliğinde ve 57 cm genişliğinde ve 10 kg ağırlığındaki kupalar yeni sahiplerini Final4’da bulacak.

Yeni Tasarım Kupaların ana fikri hedefi temsil etmekti. Topun bir hedefe doğru kale filelerine çarpması ve dinamik hareketi bir takım olgusunu yaratıyor ve filenin de topu sarması bir takım olmasını gösteriyordu. Özellikle ağın kendisi bir takım gibi hepimiz birimiz, birimiz hepimiz içini sembol ediyordu.

İlk defa hem erkeklerde hem de kadınlar aynı tip kupalar yer alacak. Özellikle kupaların gövdeyi ve tabanı  %30 geri dönüştürülmüş dökme alüminyumdan oluşuyor. Ağa çarpan toplar ise tamamen geri dönüştürülmüş hentbol toplarından oluşuyor. Kupa altın renginde olarak yeni marka imajına uygun olarak tasarlandı.

Haber

Siz tasarımı nasıl buldunuz? Haberin altına yorum yaparak dile getirir misiniz?

 

Hentbol Şampiyonlar Ligi müsabakaları ne zaman oynanacak?

 

 

Bakmadan Geçme