Sanki kazanmaktan korkuyor gibiydik

Dün akşam saat 21:30'da başlayan SEHA League yarı final karşılaşmasını dramatik bir şekilde kaybeden PPD Zagreb koçu Igor Vori maç sonu basın toplantısında oldukça üzgündü.

CEMAL GÖRKEM ERİM / HENTBOLHABER.NET – Dün akşam saat 21:30’da başlayan SEHA League yarı final karşılaşmasını dramatik bir şekilde kaybeden PPD Zagreb koçu Igor Vori maç sonu basın toplantısında oldukça üzgündü. Vori “Maç öncesi basın toplantısında Vardar gibi takımlara karşı ne kadar dikkatli ve sabırlı olmamız gerektiğinden bahsederek bence büyüyü bozdum. 52-53 dakika boyunca maçı domine ettik ama sonrasında kontak kapattık. Sanki maçta değil gibiydik. Savunmada iyi sayılırdık ama hücumda çok kötü, durağan ve doğru kararı vermekten yoksunduk. Böyle kontrolümüzde olan şeyi bir şekilde kaybettiğimize inanamıyorum.” şeklinde konuştu.

Haber

Foto:Jozo Cabraja

Genç teknik adam açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Sanki kazanmaktan korkuyor gibiydik. 40 saniye kala bile öndeydik ve bunu kullanmayı başaramadık. Čupić ve Dibirov gibi oyuncuların sergiledikleri tecrübe bugünkü sonuçta etkili oldu. Bizim için ciddi bir ders ama bugün olanları en kısa sürede unutup geleceğe odaklanmalıyız. Pazar gününe iyi hazırlanıp bronz madalyayı kazanmalıyız.”

Seha’da finalin adı: 1961 VARDAR – TELEKOM VESZPREM

Bakmadan Geçme