Selçuklu Belediyespor Son Sürat

Selçuklu Belediyespor Hentbol takımı 2011-2012 Hentbol sezonunda Türkiye Erkekler Hentbol 1. Ligi A Klasmanında mücadele edecek. Genç ve başarılı bir ekibe sahip olan Selçuklu Belediyespor Hentbol takımı hazırlıklarını Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda sürdürüyor.

Antrenör Hasan Bakar tarafından çalıştırılan mavi – beyazlı ekiplig öncesi tüm eksiklerini tamamlıyor.

Selçuklu Belediyespor Hentbol Antrenörü Hasan Bakar, genç ve başarılı birekibe sahip olduklarını belirterek, şunları söyledi:

"Genç sporcularımızlageçtiğimiz yıl lige tutunmayı başardık. Kazandığımız tecrübe ile bu yıl liginüst sıralarını zorlayacak ve süper lige çıkmak için gayret göstereceğiz. Bukonuda yetenekli olan kadromuza güveniyorum. Bu konuda bize destek olanyönetimimize de teşekkür ediyorum."dedi.

Selçuklu Belediyespor Kulübü BaşkanıSelçuk Aksoy, "Selçuklu Belediyespor Kulübü olarak faaliyet gösterdiğimizbranşlarda başarılı sonuçlar alıyor ve milli takımlarımıza çok sayıda sporcugönderiyoruz. Başarılı olduğumuz branşlardan birisi de Hentbol.

Küçük yaşlardan itibaren kulübümüzde spor yapanhentbolcularımız her geçen yıl daha da başarılıbir grafik çiziyor. Lige en iyi şekilde hazırlanan takımımızın bu yıl dahabaşarılı sonuçlar alacağına inanıyorum. Başarılı bir kulüp olmamız ve başarılısporcular yetiştirmemiz için bize her konuda destek olan Selçuklu BelediyeBaşkanımız Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ediyorum."dedi.

Kaynak :CİHAN Haber Ajansı

Bakmadan Geçme