Selim Muti: ” Galibiyete sonuna kadar inanmıştık”

Nilüfer Belediyespor, Erkekler Süper Ligi 4.haftasında favori İzmir Büyükşehir Belediyespor’u Bursa’dan eli boş gönderdi.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler 4.hafta maçında İzmir Büyükşehir Belediyespor’u konuk eden Nilüfer Belediyespor, baştan sona üstün oynadığı müsabakadan 30-29 galip ayrıldı.

Lige flaş transferler ile başlayan İzmir Büyükşehir Belediyespor, kadrosunu koruyan ve eksik gördüğü noktalara takviyeler yapan Nilüfer Belediyespor karşısında 2 puanı bıraktı.

Nilüfer Belediyespor, bir arada oynamanın avantajını kullanarak sessiz sedasız 4.hafta maçından galibiyet ile ayrılarak, bir maç eksiği ile namağlup yoluna devam ediyor.

Nilüfer Belediyespor’un, ligin ilk haftasında Ümitköy Anaolu İHL maçı pandemi nedeniyle ertelenirken, ikinci hafta müsabakasında Antalyaspor’u 30-26, 3.hafta maçında MYK Hentbolu 27-21 ve son olarak İzmir Büyükşehir’i de 30-29 mağlup etti.

Başantrenör Selim Muti yapmış olduğu açıklamada, “İzmir Büyükşehir müsabakasında oyuncu arkadaşlarım ile beraber inanmıştık. Teknik ekip yöneticilerimiz hep beraber konsantre olduk inandık. Takım oyunu oynayarak galibiyeti hak etti. Müsabaka boyunca üstün olan taraf bizdik. Yedek bankından saha da mücadele eden tüm oyuncularımıza kadar iyi mücadele ettik. Haklı bir galibiyet elde ettik. Galibiyette emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim.”

Bakmadan Geçme