Selim Muti: “Kazanmak güzel…”

Nilüfer Belediyspor Antrenörü Selim Muti, Göztepe deplasmanında alından 26-31'lik galibiyetten dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.

HENTBOLHABER.NET – Nilüfer Belediyspor Antrenörü Selim Muti, Göztepe deplasmanında alından 26-31’lik galibiyetten dolayı mutluluk duyduğunu söyledi. İyi bir oyun ortaya koymadıklarını ancak buna karşın galibiyetle ayrıldıklarını söyleyen Muti, zorlu bir karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın hafifliğini yaşadıklarını aktardı.

Muti’nin açıklamaları şu şekilde: “Deplasmanda oynadığımız Göztepe maçı bizim için zor geçti. Ama kazandığımız için mutluyuz. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Zor maç olacağını biliyorduk, çok da iyi oynamadık, kötü oynadık, buna karşın kazanmak güzeldi.”

“Motivasyon anlamında sıkıntı yaşadık”
Muti: “Motivasyon anlamında sıkıntı yaşadık. Maça konsantre anlamında biraz sorun yaşadık. Önümüzdeki maçlarda daha iyi olacağımıza inanıyorum. Sıkıntılı bir maç olacağını tahmin ettiğimiz ve sıkıntılı da geçen bir maçtan galibiyetle ayrılınca açıkçası rahatladık. Mutlu bir şekilde Bursa’ya dönüyoruz.”

Bakmadan Geçme