Serdar Seymen: ' Sporcularım, sahada çok iyi bir karakter ortaya koydular'

Spor Toto Spor Kulübü'nün Başantrenörü Serdar Seymen, hentbolhaber.net'e ilk haftanın değerlendirmesini yaptı.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET-2023-2024 Hentbol Erkekler Süper Ligi, 27 Ağustos’ta başlayan heyecanlı ve mücadele dolu maçlar ile başladı.

Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Spor Salonu’nda ev sahibi Spor Toto Spor Kulübü, Köyceğiz Belediyesi Spor Kulübü’nü misafir etti.

Karşılaşmanın ilk yarısı Spor Toto Spor Kulübü’nün 17-10 skorluk üstünlüğü ile geçerken, maç sonunda da gülen taraf 36-26 skorluk galibiyet ile ev sahibi takım oldu.

Spor Toto Spor Kulübü’nün antrenörü Serdar Seymen, hentbolhaber.net’e maçın değerlendirmesini şu şekilde yaptı: “Sezona galibiyetle başlamak çok güzel. Sporcularım sahada çok iyi bir karakter ortaya koydular. İlk hafta maçı olduğu için galibiyetle başlayıp iyi bir şekilde motive oldular. Eksiklerimiz de var, çalışıp bu noktaları kapatmamız lazım. İmkânlarımız doğrultusunda yapabileceğimizin en iyisini yapmak için çabalıyoruz. Bu hafta bizim için iyi geçti. Köyceğiz Belediyesi Spor Kulübü’nü de kutluyorum. İlerleyen dönemlerde önümüzdeki maçlara bir bir bakacağız. Avrupa Kupası’ndaki maçlar öncesi 3 Eylül’de Bahçelievler Belediyesi Spor Kulübü ile karşılaşacağız. İstanbul’dan da galibiyetle dönmemiz için çok çalışmamız lazım. Sahada emek veren tüm sporcularımı kutluyorum.”

Bakmadan Geçme